Köszönjük mindenkinek, aki megjelent a sportnapon, remélem jól érezte magát mindenki! Külön köszönet minden szervezőnek, akik lebonyolították a rendezvényt és segítettek az előkészületekben és az utómunkálatokban! Ha az önkormányzatok nem támogattak volna, nem sikerült volna! Köszönjük! Efharistume!

A Jótékonysági Esten, amit a MOM Kulturális Központ - MOM kupolateremben tartottunk április 16-án sokan megjelentek, végre összefogott a nép, négyszer annyi adomány gyűlt össze, mint amit reméltünk.

Itt meg tudod nézni a Görög Nemzeti Ünnepen (Budapest, 2012.03.24-én) a Radnóti Miklós Művelődési Házban - RAM tartott ünnepi műsort, amely a GIE közreműködésével jött létre. 

Kérjük adója 1%-val 2012-ben is támogassa a Görög Ifjúsági Egyesületet! Köszönjük!

Szeretettel meghívunk mindenkit, akinek fontos a Görög Kultúra Háza mielőbbi felépülése, hétvégenként társadalmi munkára!

Számos nagyvárosban és most már Budapesten is sokan vonultak az utcára „Mindannyian görögök vagyunk” felkiáltással, hogy kifejezzék szolidaritásukat a görög nép helyzete miatt. Több európai nagyváros, úgymint Helsinki, Köln, London, Amszterdam, Párizs, Koppenhága belvárosában február 18-án került sor a „We're all Greek now!” szlogenű tüntetésre.

Diáksporttábor a GIE közreműködésével 2012. június 24-től július 03-ig (10 nap) Balatonlellén.

Akik befizették a tagdíjat (200 forint/hó), azaz 2400 forint/év, azok a kártya felmutatása esetén egyes éttermekben, boltokban kedvezményt kapnak ill. rendezvényeinken olcsóbban vagy akár ingyen léphetnek be!