Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kuradaki/gie.hu/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/base.class.php on line 178

2014. május 17-én a GIE szervezésében a Törekvés Sportpályán megtartott, Görög Családi Egészség- és Sportnap nagyon jól sikerült, nagy érdeklődés mellett zajlott. Az eseményen szerencsére nagyon sok kép készült:) ezekből és felvett videókból készítettünk két összefoglalót.

Hangos, hangulatos zene, gyerekzsivaj és a szurkolás hangjai hallatszódtak az Ihász utcai sporttelep felől szeptember 15-én a déli órákban. A Görög Ifjúsági Egyesület rendezte meg az aktuális családi sportnapot.

Köszönjük Niko bácsinak, hogy harmonikajátékával, Mónikának, hogy velünk együtt énekelt és a GIE-nek, hogy táncaival színesítették, emelték a görög koncert színvonalát az est folyamán!

Zarándok útról... A beloianniszi Szent Panteleimon-napi hagyományteremtő rendezvényünkre, távolabbi megyékből érkező zarándokok is csatlakoztak július 28-án.

A kései nyár sem múlhat el úgy, hogy valami görög legyen benne. Nyár van az őszben, szeptember 25-én Budapesten a Görög sportnapon. Igazi nyári napsütés, az Építők sporttelep bejárata felé közeledve pedig már hallani az egyre erősödő görög zenét is. A bejáraton átlépve az érzés egyre erősebb: Ez itt majdnem Görögország.